Pe piața de produse cosmetice există foarte multe brand-uri și deseori este destul de greu să îți alegi un produs care să fie pe placul tău. Printre aceste brand-uri există unele cu inscricpția ”cruelty free” adică ”fără cruzime”, iar acest lucru înseamnă că brand-ul respectiv nu testează produsele sale pe animale.  Deci dacă putem alege ce produse cosmetice să ne cumpărăm, de ce să nu alege și unele care evită testarea acestora pe animale?

MAKEUP
Imagine de kinkate de la Pixabay

Dacă vrei chiar de azi să folosești produse cosmetice cruelty free, dar nu știi care sunt acele brand-uri de la care ar trebui să le cumperi, ai o listă aici cu brand-uri cruelty free care comercializează produse accesibile din punct de vedere al costului. Și nu îți face griji, multe din aceste produse le vei putea găsi în Cluj-Napoca la magazine fizice sau dacă nu, online.

Acest brand comercializează produse diverse la prețuri foarte accesibile. Poți găsi stand cu aceste produse în magazinele Auchan sau dm, sau dacă preferi să comanzi online, aici.

ruj
Imagine de MacMonkey de la Pixabay

Acesta este un brand cu produse variate pe care le poți găsi în magazin fizic în Iulius Mall sau online aici.

Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay

Acest brand promvează produse pentru folosință zilnică care sunt de tipul drugstore. Au atât produse codmetice, cât și pentru îngrijire. În România nu au magazin fizic, dar se găsesc unori îm Douglas și pot fi comandate de aici. Fiți cu ochii pe site deoarece au reduceri și promoții constant.

Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Un brand care oferă produse de calitate, sunt recunoscuți pentru paletele lor de farduri de pleoape care se găsesc într-o foarte mare diversitate de culori. Poți găsi produsele online aici.

Imagine de 4956365 de la Pixabay

Acest brand comercializează de asemenea produse cruelty free. Scot lună de lună câte un catalog cu oferte și produse noi și se pot comanda produsele direct de la ei printr-un reprezentat al firmei. 

Imagine de AdoreBeautyNZ de la Pixabay

Acest brand este deopotrivă cruelty free, dar și vegan. Ei comercializează pensule pentru machiaj, pentru curățare sau pieptănare. Produsele au un ambalaj eco și sunt făcute din materiale care protejează mediul înconjurător. Poți găsi produsele lor aici.

Imagine de Roberto Rizzo de la Pixabay

Produsele lor sunt de origine vegetală și cu puternice inspirații din natură. Poți cumpăra produsele din magazinul fizic care se găsește în Iulius Mall, sau să comanzi direct de pe site.

Imagine de summa de la Pixabay

Tu ce produse cruelty free folosești?

5