Lanțul de magazine dm (drogerie markt) este prezent în majoritatea orașelor și oferă o gamă ce cuprinde produse bio, de la alimente și produse pentru curățare la cosmetice și produse de îngrijire. Deci, dacă ești în căutarea unui magazin unde vrei să îți faci rezerva de mâncare sănătoasă, atunci dm este o opțiune de luat în calcul.

Toamna s-a instalat deja la noi și la fel și produsele bio specifice anotimpului acesta pe rafturile din dm. Puteți găsi orez expandat, dulcețuri și diverse tipuri de fâină. În aceste zile veți găsi produsele specifice sezonului așezate separat într-un decor tomnatic, toate produse bio și cu specificul ecologic potrivit mărcii lor. 

Produsele lor marcă proprie, denumite și dmBio, se regăsesc într-o gamă largă de alimente și sunt caracterizate ca fiind bio și reglementate calitativ ca să satisfacă cerințele clienților. Printre alimente ecologice de bază se regăsesc și produse inovative care sunt introduse cu fiecare sezon nou. De exemplu ei au o gamă variată și care acoperă un spectru larg de gusturi pentru laptele vegetal, dar și pentru cereale de orice fel. Merită menționate și batoanele din cereale și gustările dulci sănătoase, inclusiv biscuiți, bomboane și jeleuri. 

„Ingredientele ecologice din produsele dmBio provin din culturi ecologice controlate. Scopul nostru este să oferim produse 100% ecologice. Renunțăm complet la ingredientele inutile, de umplutură. Gustul original, pentru o savoare maximă este foarte important. Multe dintre produsele dmBio sunt vegane și/ sau se adresează persoanelor cu intoleranță la anumite ingrediente.” prezintă compania dm pe site-ul lor.

Produse dmBio
ECO 100%

De asemenea, găsești multe produse destinate copiilor și bebelușilor. Aceste sunt variate în funcție de gusturi și preferințe. Pentru bebeluși poți găsi gustări și cereale organice, dar și mâncare instant care se găsește în borcane mici. Marca dmBio prezintă și o gamă de cereale, unde poți găsi cereale integrale, fulgi de ovăz, fulgi de grâu, de hrișcă și dulgi de porumb. Pentru copii poți alege dintre multele gustări sănătoase sau chiar pufuleți ecologici.

Nu doar că aici găsim produse bio și accesibile, dar și ambalajele folosite de către cei de la dm sunt atent selecționate să fie din materiale rezistente și care să permită facilități de reciclare.

Ambalaj prietenos cu mediul înconjurător

Pe lângă produsele sănătoase standard, în magazin poți găsi produse speciale pentru persoanele cu alergii sau intoleranță la gluten. De asemenea, pentru persoanele cu diabet sau care doar vor să înlocuiască zaharul, dm au o multitudine de înlocuitori de zahăr de unde alege: de la xylitol și zaharină, la îndulcitor lichid și faimosul Green Sugar. 

Pentru mai multe detalii despre produsele bio pe care le putem găsi în supermarket, click aici.

4