Cu toții vrem să cumpărăm mâncare la o calitate înaltă și cât se poate de sănătoasă. Din păcate nu toate spațiile comerciale ne oferă alternative pentru produse bio, deși mulți vor să aibă acces la acestea. Un loc unde putem găsi produse bio este Kaufland. Aceștia au o varietate mare de produse pe care le poți găsi în varianta clasică sau ediția bio, care se află la raionul special cu produse de acest tip.

Ei bine la Kaufland ai de unde alege dacă ești fan produse bio. Au o gamă largă de produse și alimente, de la sosuri pentru paste, sucuri, ceaiuri la produse tartinabile, snack-uri și uleiuri. Majoriatea produselo sunt marca lor proprie K bio, dar sunt și produse cu brand-uri cunoscute precum Tomi ketchup în varianta bio și sos de paste Panzani.

Aici este o listă cu diverse produse bio pe care le putem găsi:

În materie de dulciuri și gustări găsim o variantă de produse sănătoase și fără zahăr. Aici putem găsi dulceață fără zahăr sau chiar ciocolată fără zahăr, marca Kaufland. În multitudinea de gustări nici veganii nu sunt lăsați deoparte deoarece există produse potrivite și pentru ei. De la marca Veganz, iubitorii de dulciuri vegane se pot bucura de biscuiti și batoane în diverse sortimente.

Toate aceste produse le găsim la raioanele special marcate cu produse eco și ne putem bucura de o gamă largă de alimente bio care va fi în continuă creștere.

Găsiți aici și detalii despre inițiativa pungilor biodebradabile și mai puțin plastic în ambalaje.

Voi cumpărați produse bio?
206